Dina mest populära webplatser – bu eller bä?

När du klickar på knappen för en ny flik i Windows 7 så visas dina mest populära webplatser som rutor så att du enkelt skall kunna komma till någon av dessa endast genom att klicka på en av rutorna. Det är en trevlig funktion men kanske har du en delad dator och känner att det är lite för tydligt var du surfar? Den lilla randen som visas under webbplatsförslaget indikerar hur populär denna webbplats är.

Populära webbplatser

Populära webbplatser

Längst ner till höger under förslagen visas ett alternativ som heter Dölj webbplatser. Du kan använda detta för att inte visa upp något när du trycker på ny flik men du kan när som helst klicka på Visa webbplatser igen för att återgå till att se ditt surfmönster.

Om du vill inaktivera den här funktionen så kan du ändra inställningen för nya flikar så här:

  1. I Internet Explorer klicka på Kugghjulet och välj Internetalternativ
  2. Klicka på fliken Allmänt
  3. Klicka på Inställningar under avsnittet Flikar
  4. I Dropdownlistan vid alternativet ”När en ny flik öppnas” väljer du antingen
    En tom sida för att bara få en blank sida eller Din första startsida för att visa upp en standardsida varje gång du väljer en ny flik.
  5. Välj OK

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *