Visa bildspel med kortkommando

Visar du ofta bildspel? Har du provat att använda följande kortkommandon?

  • F5 – Startar bildspel från sida 1
  • SHIFT+F5 – Startar bildspel från sidan du befinner dig på
  • Esc – Lämnar bildspelet

Skickar du din presentation till andra efter en visad presentation? Om du vill skicka en PPT men utan talarmanus så kan du välja Arkiv, Info och trycka på knappen Felsök. Här finns en användbar funktion som heter kontrollera dokument. Väljer du denna så kan du leta efter text och innehåll i din presentation som du kanske inte vill dela med andra.

Här kan du markera att du vill söka efter presentationsanteckningar och välja kontrollera. Finns det några så kan du använda knappen Ta bort för att ta bort alla i ett svep istället för att radera anteckningar på varje sida. Tänk på att göra en kopia innan du gör detta om du vill återanvända anteckningarna vid ett annat tillfälle.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *