Sortera undermappar i Outlook 2013

Från och med Outlook 2013 så kan du dra och släppa mappar fritt i ditt mappträd och behöver därmed inte döpa dina mappar till en konstlad siffer- eller bokstavskombination för att få dem att hamna i den ordning du önskar.

Om du dragit runt dina mappar till att bli lite väl oordnade eller om du skapar nya mappar som inte hamnar rätt så finns som komplement till denna nya funktion som sorterar mappar i bokstavsordning under den mapp du har markerat.

Du hittar enkelt sorteringsmöjligheten genom att högerklicka på en mapp och välja: Sortera undermappar A-Ö

Sorteramappar

3 reaktion på “Sortera undermappar i Outlook 2013

 1. Hej,

  Jag har “lyckats” göra så att min inkorg hoppar ner till mitten av mapp-listan. Jag vill ju ha den högst upp, men när jag drar tillbaka den dit och sedan går in i den andra mailen (jag har två mail i Outlooken) så hoppar inkorgen ner igen till mitten av listan. Jättestörande!

  Hjälp! ? 🙂

  • Inte helt vanligt fel, dock inte okänt.
   Det verkar finnas en lösning som bygger på ändringar i registret.

   Be IT om hjälp. Man skall vara försiktigt när man ändrar i registret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *