Om oss

Vi som gör inlägg i denna blogg jobbar alla på Learningpoint som som erbjuder tjänster och utbildningar inom Office.

Idén med bloggen Officemaster är att diskutera Office och
Office 365 samt ge tips om högt och lågt. Tyck gärna till om du har synpunkter eller önskemål.

Behöver du hjälp med Office, utbildning eller mallar besök gärna företagswebbsidan learningpoint.se för mer information om oss och våra produkter.

Olof Ringblom Cruz
är vår programmeringsguru och är en mycket erfaren utvecklare med över 15 års erfarenhet av programmering och Office. Han jobbar kontinuerligt med att utveckla Learningpoints produktportfölj och har bland annat tagit fram Bildbanken för Office och vår signaturlösning för Outlook. Han jobbar primärt med utveckling i Office och Visual Studio.

Paulina Tamme
är en av Sveriges främsta experter på Office och har jobbat med utveckling och support inom Office i över 15 år. Hon har varit med och tagit fram flera av Learningpoints Office-produkter och jobbar med utveckling i Office och Visual Studio. Hon är också Office-stöd och affärsutvecklare åt ett flertal av våra viktigaste kunder.

Johanna Wellander
har jobbat med utbildning och utveckling inom Office under ett flertal år. Hon har både utbildat och tagit fram ett antal lösningar i Excel, Word och PowerPoint till många av våra kunder. Hon håller även utbildningar i andra Office-produkter som Skype och Outlook. Johanna är också en av våra video-instruktörer.

Andreas Wennborg
har över 25 års erfarenhet av utbildning och utveckling inom Office. Han har ett mycket stort intresse för teknik och IT och har utbildat tusentals kunder i olika Office-produkter. Han har också utvecklat ett stort antal lösningar för Excel och Word.

Mattias Back
har en examen från Datavetenskapliga programmet på Mälardalens högskola och har ett mycket stort intresse för IT och programmering. Han utvecklar inom C#, VB.NET, Java och JavaScript och hos oss arbetar han främst med utveckling av våra mallar och produkter i Visual Studio.

Ulrika Westling
Ulrika har över 20 års erfarenhet som AD, projektledare och mallutvecklare. Hon har också arbetat med reklam och digital marknadsföring för ett antal olika företag. Idag jobbar hon med projektledning, design, marknadsföring och utveckling samt är delaktig i vår film-produktion.

Learningpoint_MOS loggor_OfficeMaster

 

4 reaktion på “Om oss

  1. Hej! När man har sparat en powerpoint som ett bildspel. Kan man skriva ut de sidorna utifrån den filen sen? Eller går inte det?

    Mvh Ida.

    • Hej Ida,

      Du kan öppna bildspelsfiler också i PowerPoint om du inte dubbelklickar på dem utan öppnar dem direkt via Arkiv, Öppna. Då öppnas de i PowerPoint som vanliga bilder /pptx och därmed kan du göra vad du vill med bildspelet. T ex skriva ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *